Samarbetspartners:
Affiliator.com
Wishcraft
Regi: Danny Graves
2002
Horror
Vill du köpa filmen kan du t.ex. göra det här:

Allting börjar med att en kille får en tjurpenis (!) med posten. Denna gamla lem har en speciell förmåga, den kan nämligen uppfylla tre önskningar. Då han börjar önska sig saker skakas samtidigt det lilla samhället som han bor i av en serie brutala mord…
 

2004-06-30

Teenslasher från Amerika som (naturligtvis) gick direkt till videohyllorna i Sverige. Den självklara frågan är: Vem mördar och varför? Svaret får ni i slutet, som är patetiskt - men det här är en film där just det patetiska är underhållande!

Morden är uppfinningsrika, men dumdristiga. Eller vad sägs om att mördaren spelar bowling med ett av sina offers avhuggna huvud? P.g.a. detta blir inte Wishcraft en särskilt läskig historia, men får helt enkelt se den med glimten i ögat. Ett annat exempel på detta är i den redan nämnda slutscenen där en trädgårdsstayett spelar en viktig roll.

Wishcraft inkluderar inte särskilt bra skådespelare. Ingen var särskilt känd innan filmen, och ingen lär bli det efteråt heller. Undantag för Zelda Rubinstein (Poltergeist), men hon har bara en liten biroll som en doktor som analyserar lik.

Trots all negativ kritik så är Wiscraft bra, eller den fungerar åtminstone. Man kan inte ta alltför allvarligt på en film som både är gjord med glimten i ögat och en smal budget, den har ju inte precis utgett sig för att vara något mästerverk. Står man ut med billiga teenslashers så fungerar även detta. Som tittare undrar man hela tiden vem mördaren är…

Teenslasher innehållande klichéer och ett patetiskt slut. Ändå en underhållande film som borde passa er tittare som inte är alltför kräsna.

Och du, kom ihåg att önska rätt…

Johan Nord


------------------------------------------

------------------------------------------

Nätets bästa sajter!
sajtaward.se  
 
http://www.topsite.se//
UPPSLAGET.se - Topplista