Samarbetspartners:
Affiliator.com
Winning London
Regi: Craig Shapiro
2001
KomediVill du köpa filmen kan du t.ex. göra det här:

Efter att ha vunnit den amerikanska delfinalen i en tävling som går ut på att simulera en FN-delegation, åker tvillingarna Chloe och Riley (Mary-Kate & Ashley Olsen) till London för att tävla i den åtråvärda stora finalen. När de väl kommer fram handlar det inte längre bara om tävlingen, där finns också den vackra staden London och alla dess söta killar. Chloe blir kär i James var far är av nobel börd och inte tycker sin som ska beblanda sig med simpla amerikaner. Chloe tänker emellertid inte låta sig besegras utan är fast besluten att vinna James hjärta.
 

2004-04-09

Till en börja verkar den här filmen bara vara gjord som en slags ursäkt för att visa Londons allra främsta sidor, ett slags reklamfilm alltså. Skådisarna är ganska dåliga och manuset verkar nästan obefintligt. Så här långt är det alltså i princip kalkonvarning här, för underhållande är den onekligen! Det känns tämligen ofattbart att tvillingarna nåt den celebritetsstatus som den faktiskt gjort, för de är sannerligen inte några toppskådisar. En del tycker väl att de är söta och gulliga antar jag.

Efter ett tag och efter att filmen har kommit igång lite mera kommer den romantiska handlingen igång. Den är väl inget utöver det vanliga, man räknar snabbt ut vem som ska få vem men vägen dit är ganska komisk. Filmen börjar nu få en tydlig prägel av familjekomedi, vilket är precis det den utger sig för att vara. Där finns konflikten mellan den gulliga pojken och dennes pappa. Där finns också en viss schism mellan Chloe och Riley även om blod tydligt är tjockare än vatten när det väl gäller. Inte sällen sitter man med en fuktig ögonvrå och begrundar sentimentalismen och faktum är att det faktiskt tycks funka trots att filmen är så dålig.

Det finns en del scener i filmen som antingen kan betecknas som geniala eller otroligt dumma. Som när man befinner sig på Abbey Road och går över övergångstället precis som Beatles en gång gjorde på sitt berömda album. Onekligen underhållande!

Tommy Söderberg


------------------------------------------

------------------------------------------

Nätets bästa sajter!
sajtaward.se  
 
http://www.topsite.se//
UPPSLAGET.se - Topplista