Samarbetspartners:
Affiliator.com
What´s Up Doc?
Regi: Peter Bogdanovich
1972
Komedi

Vill du köpa filmen kan du t.ex. göra det här:

Howard Bannister (Ryan O'Neal) reser till San Fransisco tillsammans med sin fästmö Eunice (Madeline Kahn) för att medverka i en tävling för att vinna pengar till forskning. Han stöter på den vilda Judy Maxwell (Barbra Streisand) som gör hans liv till ett helvete och allt går galet. Historien kretsar kring 4 identiska väskor som innehåller tophemliga papper, juveler, en stensamling och personliga saker. Väskorna mixtras huller om buller, ägarna får fel väskor hela tiden.
 

Filmen är perfekt ihopsatt, vackert tempo, kameran vandrar felfritt från ena scenen till den andra. Detta är en av de roligaste filmer jag har sett. Skådisarna gör ett strålande jobb och det förekommer en del trevlig filmmusik också. Filmen är laddad med en massa minnesvärda scener. Den komiska tajmningen är briljant och det är inte en enda tråkig stund. Det är en romantisk, helsjuk komedi. Historien bygger upp alla våra skratt ett i taget, från baksätet i taxin till sista scenen i flygplanet.

Barbra ger helt klart den bästa rollprestation någonsin och Ryan O'Neal är perfekt som den lydiga mannen. Underbart att höra Barbra sjunga, trots att det inte varar så länge så njuter man av fulla muggar. Manuskriptet och rollbesättningen är underbar.

Madeline Kahns roll som Eunice är den bästa, roligaste och heljobbigaste karaktären genom tiderna. Hon är otroligt bra i sin debutfilm och hon stjäl scen efter scen, som den roligaste i hela filmen. Hon är helfestlig och har helt klart den roligaste karaktären i filmen.

Kenneth Mars är väldigt bra som den egocentriske och falske Hugh Simon, man skrattar väldigt åt hans roliga bakåtryckningar på huvudet. Liam Dunn är helt otrolig som domaren med alla pillerproblem, underbarare domare får man leta efter.

Scenen med den chinesiska draken är väldigt underhållande. Och det är himla roligt när cykeln åker nerför backen med draken som släp. Stuntmännen i filmen gör ett enormt jobb, man kan bara fundera på hur många timmar det egentligen ligger bakom, för att kunna bli proffs på det, otroligt bra jobbat.

Linda Snöberg


------------------------------------------

------------------------------------------

Nätets bästa sajter!
sajtaward.se  
 
http://www.topsite.se//
UPPSLAGET.se - Topplista