Samarbetspartners:
Affiliator.com
Swimfan
Regi: John Polson
2002
Thriller


Vill du köpa filmen kan du t.ex. göra det här:

Ung lovande simmare får problem då en ny tjej kommer till stan. De får till det under en kväll trots att han har flickvän och egentligen inte vill. Han vill glömma incidenten, men hon har blivit besatt och visar sig vara fast besluten om att få honom till vilket pris som helst…
 

2004-06-30

Standardthriller som passar ungdomar bäst. Utspelar sig på ett typiskt amerikansk Highschool och det känns som man sett allting förut. Man kan dock inte sänka filmen för det. Visst, den är förutsägbar och liknar andra filmer i genren, men Swimfan är ändå en spännande historia och det är väl en thrillers främsta uppgift?

Skådespelarna är bra. I huvudrollerna ser vi de unga Hollywoodstjärnorna Jesse Bradford och Erika Christensen. Han är simmaren som har allt, d.v.s. bra vänner, en trogen flickvän och en stor chans att vinna ett stipendium i simning. Hon spelar en besatt tjej som förvandlar hans drömtillvaro till en mardröm.

Enda negativa kritiken som kan ges är att finalen känns lite tam. Dock ingenting som förstör helhetsintrycket.

En "vanlig" thriller som varken är bu eller bä. Man har sett det mesta förut, men huvudsaken är att den är spännande. En film att kolla på en regnig lördagskväll då man bara vill koppla av.

Johan Nord


------------------------------------------

------------------------------------------

Nätets bästa sajter!
sajtaward.se  
 
http://www.topsite.se//
UPPSLAGET.se - Topplista