Samarbetspartners:
Affiliator.com
Straight Talk
Regi: Barnet Kellman
1992
Komedi

Vill du köpa filmen kan du t.ex. göra det här:

Den ärliga och frispråkige Shirlee Kenyon (Dolly Parton) lämnar både sin pojkvän (Michael Madsen) och den lilla staden hon bor i och beger sig till Chicago för att skaffa ett nytt jobb. Hon slår ner som en bomb i etern. Av misstag råkar hon gå in i en radiostation som är nedläggningshotad och som har stora svårigheter att få lyssnare till sina program. De tror att hon är någon annan så de slänger in henne i ett bås, för att ta hand om ett radioprogram där man ger råd till lyssnare och svarar på deras frågor om samlevnad. Tack vare sitt rättframma språk, sina jordnära råd och härliga humor vinner hon snart allas hjärtan inte minst chefens som nu ser vinsterna rulla in. Det är bara skjutjärnsjournalisten Jack Russel (James Woods) som är avundsjuk. Han misstänker att hon är en bluff och planerar att avslöja att hon inte är någon doktor alls.
 

2005-04-02

Jag bara älskar Dolly, Shirlee som hon spelar i den här filmen är så sprudlande pigg och glad och låter inget stå i vägen för henne och hon gör lite som hon vill. Dolly Parton ger oss en fantastisk prestation och hon ser oemotståndlig ut och det enda man vill är att hon ska få vara lycklig.

James och Dolly, två skådisar som du kanske inte ens hade en tanke på skulle kunna vara med i samma film men som faktiskt arbetar förvånansvärt bra ihop, kemin stämmer perfekt!

James Wood är ju en rysligt bra skådis, fast i en sådan här roll är man ju inte van att se honom, så det var ju rätt så kul och intressant att se hur han skulle agera och han gör det på ett skapligt sätt. Teri Hatcher gör bra ifrån sig det lilla hon är med.

Handlingen är ju genomskådande men det gör inget för man tycker om filmen ändå och det förkommer många roliga stunder och många skratt. Den bästa scenen i filmen är helt klart när hon i en TV show får den riktiga Doktorn att se ut som en riktig dumbom.

Jag tyckte Dolly var bra i 9 till 5 och i filmen Det bästa lilla horhuset i Texas så jag ville absolut se henne i denna också, hon gör ett fantastiskt jobb som Shirlee.

Linda Snöberg


------------------------------------------

------------------------------------------

Nätets bästa sajter!
sajtaward.se  
 
http://www.topsite.se//
UPPSLAGET.se - Topplista