Samarbetspartners:
Affiliator.com
The prowler
Regi: Joseph Zito
1981
Horror

Vill du köpa filmen kan du t.ex. göra det här:

När en krigsveteran från andra världskriget kommer tillbaka till sin hemby och hittar flickvännen i armarna på en annan slår det slint i huvudet på honom och han dödar dem bägge. 35 år senare återinförs den årliga dansen i den lilla staden samtidigt som en ny mordvåg inleds. En mordvåg av en man i uniform som alltid lämnar en ros vid sina offer. Är det samme man? Vem är han egentligen? Vilket är hans motiv?
 

2004-06-15

En ganska bra film trots allt. Trots att den till en början känns väldigt oengagerad och meningslös. Det dröjer dock inte länge förrän den kommer igång på allvar och eftersom det här en film som handlar om mord fokuserar den väldigt starkt på att framställa dem på ett visuellt sätt. De är bra gjorda och tillvägagångssätten känns påhittiga. Åtminstone klart över snittet för sån här film.

Handlingen är ofta obegriplig och när filmen är slut har man egentligen inte fått reda på speciellt mycket. Man får en del ledtrådar här och där till varför morden äger rum men att pussla ihop dem är sannerligen inte det lättaste. Jag tycker heller inte att man tvunget måste göra det. Man kan helt enkelt ta den här filmen för vad den är, d v s en film som finns till enbart för att visa morden så explicit som möjligt. Detta har man lyckats med utan att för den skull överdriva, vilket är ganska ovanligt för en film av den här typen. Detta innebär att filmen inte får den komiska atmosfär som risken annars är stor att den hade fått.

Ytterligare en slasher som hamnar över snittet där framförallt Tom Savinis effekter har huvudrollen.

Tommy Söderberg


------------------------------------------

------------------------------------------

Nätets bästa sajter!
sajtaward.se  
 
http://www.topsite.se//
UPPSLAGET.se - Topplista