Samarbetspartners:
Affiliator.com
Necro Files 2: Lust Never Dies
Regi: Ron Carlo
2003
Horror


Vill du köpa filmen kan du t.ex. göra det här:

Blod är tjockare än vatten sägs det och det bevisar inte minst brodern till den zombiefierade Logan i denna film. Han är minst lika bestialisk när han mördar, våldtar, styckar och äter sina offer. Av en slump råkar han också väcka sin bror till liv igen och tillsammans ger de sig ut på mördarturné i Seattle igen. De båda poliserna Sloane (Gary Browning) och Manners (Steve Sheppard) som åter igen arbetar med fallet lider antingen av groteska mardrömmar om zombies eller måste ideligen ha en ny sil för att överleva den hemska vardagen. Den blodiga händelsen för sex år sedan har sannerligen satt sitt spår…
 

2005-07-28

Just när jag trodde att filmen var betydligt mera genomtänkt än sin föregångare och att man koncentrerat sig mer på fokus av ”riktig” nekrofili bevisas motsatsen när zombien med det jättelika organet väcks till liv. Det är förvisso en inte lika rörig anledning här och man har valt att inte blanda i satanism denna gång. Det är bättre på det här viset, det finns ingen anledning att krångla till en sån här film mer än nödvändigt, filmen kan inte tas på allvar ändå.

Överlag är filmen mera välgjord än sin föregångare men båda manusförfattaren och filmens regissör har väl mera erfarenhet den här gången. Det ser fortfarande amatörmässigt ut och skådisarna är fortfarande genomusla men man stör sig inte lika mycket på det här. Kanske beror det på att man faktiskt fått makeup effekterna riktigt lyckade och att man ständigt visar genomträngande nakenscener. Jag vill till och med gå så långt att jag påstår att vissa av de mest intima scenerna på kvinnlig anatomi inte bara nuddar vid, utan även passerar gränsen för pornografi.

Det är också betydligt mera kannibalism i den här filmen. Det gör att det hela får en helt annan dimension och man måste faktiskt inte slänga på 25kg tarm som man gjorde i första filmen för att få det att se osmakligt ut. Det känns som jag tjatar om samma sak då jag nämnt det många gånger tidigare i mina recensioner men less IS more!

Men är det här bra då? Nej, det kan man inte påstå. Men det är betydligt mera underhållningsvärde i den här än föregångaren. Tyvärr har man lyckats att göra zombien mycket sämre här vilket ju känns lite paradoxalt. Allt annat är bättre utan filmens mest centrala skapelse som faktiskt ser rejält mycket sämre ut.

För övrigt påstår jag att man inte behöver ha sett ettan för att uppskatta den här, de hänger inte ihop särskilt mycket och i de fallen de gör det får man en alldeles adekvat beskrivning här. Se inte ettan – se den här istället!

Tommy Söderberg


------------------------------------------

------------------------------------------

Nätets bästa sajter!
sajtaward.se  
 
http://www.topsite.se//
UPPSLAGET.se - Topplista