Samarbetspartners:
Affiliator.com
Multiplicity
Regi: Harold Ramis
1996
Komedi


Vill du köpa filmen kan du t.ex. göra det här:

Doug Kinney (Michael Keaton) behöver ett mirakel: Som framgångsrik tjänsteman och en hängiven far och äkta man, har han alldeles för ont om tid för att kunna njuta av livet och kunna skämma bort sin vackra hustru (Andie Macdowell). Han kommer i kontakt med Dr. Owen Leeds (Harris Yulin) som arbetar med genetik och erbjuder honom en lösning på sina problem - kloning. Nu har Doug gjort en kopia av sig själv så hans klon kan vara hemma och han själv kan vara på jobbet. Men efter ett tag märker Doug att han inte kan njuta till fullo, han vill ju kunna göra andra grejor utan ens behöva vara på jobbet heller, så han gör en klon till, Doug 2. Nu tror han att allt ska vara bra, men den nya klonen och den första klonen kommer på att de också vill ha lite tid för sig själva. Då gör de en klon de också vilket inte går så bra med tanke på att de klonar ju en klon. Problemet är att alla är kära i Laura. Om Dougs liv var komplicerat när han var ensam, så blir det nu tre gånger värre!
 

2004-05-04

Filmen startade lite segt men blev roligare och roligare ju längre in i filmen man kom och man behövde inte vänta länge innan nästa skrattanfall kom. Historien hade ju kunnat göras lite bättre, då hade det kunnat bli en toppen film, men jag tror att man fokuserade sig mer på humorn än på filmens handling. Handlingen är dum och osannolik, men det som kommer ut av den är fruktansvärt kul, den är inte intelligent, men kul och romantisk.

Michael Keaton gör ett enastående jobb med att spela 4 olika karaktärer med helt olika personligheter, dessutom är en av dom den dummaste jag har sett på mycket länge. Andie McDowell spelade sin typiskt vanliga gulliga roll, men visst gjorde hon bra ifrån sig.

Om du vill bedöma en skådis prestation, sätt honom i en roll där han kan spela mot sig själv tre gånger så märker man snabbt hur det ser ut.

En scen som är underbar är när klon 2 visar Andie hur man ska vika in matresterna i folie innan man fryser in dom, hennes ansiktsuttryck är oslagbart.

Drick inget när du ser filmen för då är risken att det kommer ut igenom näsan om du börjar skratta mitt i. Slutet av filmen är ju helt underbart.

Linda Snöberg

 


------------------------------------------

------------------------------------------

Nätets bästa sajter!
sajtaward.se  
 
http://www.topsite.se//
UPPSLAGET.se - Topplista