Samarbetspartners:
Affiliator.com
Filmsnacks

Vad är bäst att knapra, sutta och tugga på när man ska njuta av en film? Det är en bra fråga, som jag tänkte gå in djupare på och komma med min syn på det hela.

Filmsnacks, det kan vara mycket det, finns ju inget som är fel att ta till när det gäller film och vad man tycker om. En del vill ha salta, några vill ha sura, smaken den är olika som med allt annat. Tänkte dock se om man kunde få någon slags rätsida på det hela ändå, i alla fall så som jag kan se på det. Sätter jag i en Skräckfilm som för övrigt är min favoritgenre så vill man vara på alerten, men samtidigt få en liten lätt chock emellanåt. Då tycker jag att det helst ska vara svarta lite starka djungelvrål, det får ju det hela att hetta till i munnen, sen hoppas man ju att filmen sköter resten.

En genre som jag inte uppskattar så värst mycket är Drama, men visst finns det filmer även i denna genre som jag tycker om och då tänker jag väldigt mycket på Nyckeln till frihet. Till en film som denna kan det smaka bra med popcorn som i detta fall ska representera ljuset för sin färgs skull, jag menar att i en sådan här film vill karaktärerna oftast bara ut från fängelset. Sen är ju popcorn väldigt drygt att äta och det är ofta mycket i skålen. Det kommer att räcka filmen ut för Drama brukar ju ha tendensen till att vara lite för lång. Det skulle ju även kunna passa bra med lite kola, just för att Drama kan vara lite seg att titta på ibland och då är det ju bra att man har något annat att koncentrera sig på.

Nu kom jag att tänka på svensk film, där kan man ju äta precis vad som helst, fast jag skulle nog rekommendera att man hoppade över chips och annat som låter. För man vill ju gärna höra vad de snackar om. Dessutom om det inte finns någon text, blir det ju lite konstigt i handlingen om man missar några ord bara för att man knaprar på ett chips. Fast vill du ändå ha något i den stilen så kan jag rekommendera dig att ta en ostbåge för den kan du ju suga på tills den blir mjuk.

Vi får ju inte glömma bort den stora genren som är komedi, här finns det ju mycket att välja på om man är intresserad av denna sorts filmer. Det första som jag kommer att tänka på när man ser en sådan här film, är ju att man ofta kommer att skratta mycket. Då kanske det inte är så lämpligt att ha munnen full med en massa godis eller annat gott. Här kan jag rekommendera något som smälter snabbt och är väldigt sött, det enda problemet är ju att det inte är så lätt att få tag på, heller inte något man hamstrar precis. Jag tänker givetvis på spunnet socker. Perfekt att ha i munnen för det försvinner snabbt så man kan få sina skrattanfall utan större problem. Man kan ju också tänka sig att ha en hård karamell i munnen för den kan man ju gömma undan i mungipan ett tag inför skratten.

Vi har ju en annan genre som heter Äventyr, vilket passar alla åldrar. Här är det ju helt klart bra att ha lite skosnören och det finns ju i många olika smaker så det passar alla. En annan liten bit som är god att suga och tugga på är ju Zoo, problemet med denna är ju att den försvinner så snabbt, så det kan vara bra att ladda upp med många påsar. Något annat som just slog mig är att du kan ju köpa kinderägg för Äventyr representerar ju oftast en massa överraskningar. Fast det går ju även bra att ta till en blandad kompott med en massa olika sorters smågodis. Då finns det både så det räcker och alla kan bli nöjda, för någonstans i skålen finns det alltid nått som passar alla.


Action är ju en fartfylld genre som också har den tendensen att man har svårt att sitta still, i alla fall när det gäller mig. Dvs. om jag ligger ner i soffan och det händer nått spännande så kan jag i nästa sekund sitta upp. Helt klart kan man ta till Ahlgrens bilar och tillbehör. Fast man kan ju också här ta till mycket chips och annat som låter mycket och som prasslar för det brukar ju vara väldigt högt tempo och ljudet en aning högre i sådana här filmer.

Thriller är en sådan genre som det kan vara förödande att sänka blicken från för då kan man missa något viktigt eller så tappar man koncentrationen. Man bör ha något som varar länge i munnen eller något som man bara kan sträcka fram handen och ta, utan att behöva sänka blicken. Man kan ju tänkas ta till tuggummi om man inte har någon som tuggar fortare så fort filmen blir lite mer spännande, det kan ju vara lite väl irriterande tycker jag. Choklad är något som alltid är gott och en chokladkaka tar rätt lång tid att äta upp, finns ju t.o.m. en del som suttar på den också he he.

Vi har ju en genre som är Romantiska kärleksfilmer som dock inte är så intressant att titta på tycker jag. Vill man verkligen hålla romantiken vid liv här ska man helt klart ta till röda sega hjärtan, finns ju även i skum, då är dom oftast rosa. Hjärtan finns också i ljus och vit choklad.
Fast ska man slå på stort ska man ha jordgubbar som man kan doppa i grädde, men då kan det ju vara bra att ha en kille/tjej vid sidan om som kan mata en. Annars kan jag säga att Ni kan ju helt klart ha en massa olika sorter, för tycker ni att filmen är dålig kan Ni ju alltid glo i skålen och se om du hittar nått gott.

Linda Snöberg

 


powered by FreeFind


------------------------------------------

------------------------------------------

Nätets bästa sajter!
sajtaward.se  
 
http://www.topsite.se//
UPPSLAGET.se - Topplista
 

 

Prenumera på vårt nyhetsbrev!

Avsluta
Tjänsten drivs av Startsverige