Fanatisk Film Presenterar:

Som vanligt när det handlar om till synes harmlösa djur är antalet oerhört viktigt. Det märks inte minst i Alfred Hitchcocks banbrytande film The Birds från 1963 där fåglarna kollektivt bestämmer sig för att ta ifrån människan den självutnämna makt hon ansett sig besitta.

När det gäller andra djur som inte anses vara lika gulliga är inte antalet av samma vikt, men det är ändå mycket ovanligt med abnormt överdimentionerade storlekar när det gäller de här djuren. Man brukar i stället ta till andra knep för att få historien att fungera. Såsom misslyckade experiment och åråldiga legender och myter.
Bats - Ett experiment som gått fel har plötsligt blivit intelligent, brutalt och allätande och attackerar människor nära Gallup. Experter kallas in för att stoppa fladdermössen, hinner de innan militärerna kommer och sabbar allt.
Bats: Human Harvest

Recension

Birds, the - En rik kvinna följer efter en potentiell pojkvän till en liten stan i norra Kalifornien. Undan för undan börjar fåglar att attackera människorna där. Allt brutalare börjar fler och fler fåglar att attackera människrona där.
Birds 2, the - Lands End - Fåglar attackerar människor i den lilla staden men ortens läkare, tillika borgmästare vägrar tro att skadorna verkligen uppkommit på detta sätt. Det dröjer dock inte länge förrän han måste se sanningen i vitögat.
Fangs - Scotsville blir plötsligt överfallet av en massa fladdermöss som har rymt från ett universitetetslaboratorium. Där har en knasig forskare kommit fram till uppseendeväckande resultat med genetiskt manipulerade sådana.
Kaw


Vet du fler filmer som passar in här? Mejla oss!