Vill du köpa filmen kan
du t.ex. göra det här:


Mark (John Larroquette) och Jessie Bannister (Kristie Alley) har flyttat in i ett nytt fräscht stort hus och är nästan ruinerade. Allt verkar vara perfekt ända tills Mark ser sin post och förstår att hans kusin Fred, hans fru Bernice och deras katt Scruffy ska komma på besök. Fred brukade vara en vild kille men nu är han arbetslös och utan självrespekt tack vare hans dominanta fru. Bernice är gravid och när hon råkar ut för en olycka när de ska åka hem igen, måste hon stanna kvar i sängen under hela graviditeten enligt doktorn. Jessies syster, Claudia och hennes son Jonathan och grannarna tvingas att flytta in dom också. Kommer dom att få tillbaka sitt hus utan att behöva döda någon?

2004-04-21

Madhouse är nog en av de roligaste filmerna i början på 90 talet. Alley och Larroquette gjorde denna film när deras serier "Cheers" och "Night Court" höll på och var då stora succéer.

Alley och Larroquette är imponerande bra i sina roller som Mark och Jessie Bannister. De har den perfekta kemin ihop och man njuter av att se dom. Det är ju inte det bästa manuset och inte heller de bästa skådisarna som finns, men jag tycker ändå att den håller rätt hög klass och man skrattar oavbrutet vid många tillfällen.

När Jessie ska intervjua folk och prata live i TV så går det inte riktigt som det ska och det är helt underbart att se hur hon klarar av det, eller rättare sagt inte klarar av det. Katten som kommer tillbaka hela tiden från de döda är enastående kul. När Marks chef ska ge honom löneförhöjning är en väldigt intressant och rolig scen.

När jag såg videofilmen för första gången tänkte jag att denna måste jag verkligen se för jag hade ju blivit intresserad av Kristie Alley efter att ha sett miniserien North and South 1985, där hon spelade Virgilia Hazard.

Linda Snöberg
Madhouse
Regi: Tom Ropelewski
1990
Komedi
Madhouse