Recensions-exet är sponsrat avoch vill du köpa filmen kan
du t.ex. göra det här:Fyra unga collagestudenter ingår en pakt för att de ska ha haft sex innan terminen är slut, bara de hittar någon att göra det med. Att de är homosexuella försvårar naturligtvis deras valmöjligheter, men det tycks det inte vila några ledsamheter över. Det hittar det stöd de behöver i varandra, i sina föräldrar och även i skolans populäraste flata, som tycks få alla tjejerna. Under sökandet efter den perfekta partnern få de ta till de medel de känner till, såsom gurkor och annat för att tillfredställa sina lustar.

2009-01-26

Det här är väl inte my typ av film överhuvudtaget. Humor befinner sig på en på tok för låg nivå för att jag ska finna det här underhållande. Visst finns det väl enstaka poänger man kan dra på smilbanden åt, men på det hela taget är det alldeles för pubertal humor för mig. Jag sitter mest och retar mig på alla sexskämten som jag nästan finner förödmjukande, och då är jag inte ens homosexuell själv! Jag tycker också att man driver med andra saker på ett tämligen smaklöst sätt, fetma till exempel. Man behövde inte alls göra det till något negativt som jag tycker man gör och det gör mig faktiskt lite förbannad.

Att driften med collagekomedier, kanske med American Pie i bräschen är uppenbar förmildrar dock omständigheterna en smula. Parodier är alltid intressanta, även om det i första hand nästan kräver att man sett (och uppskattat) originalen. Detta ställer förstår till problem för min egen del efter som jag generellt inte uppskattar den typen av film heller…

Skådespelarmässigt vill jag dock påstå att filmen funkar utmärkt. Jag är helt övertygad om att det är fyra bögar filmen handlar om och inga skådisar. Jag ryser i kroppen när jag ser dem kyssa varandra, även om jag absolut inte räknar mig som homofob på något sätt och det måste vara ett gott tecken. Karaktärsmässigt är det fyra totalt olika personer, som har sina individuella problem. Sexuellt utforskar filmen också flera områden i skydd av sin humor. Det sträcker sig från BDSM och Voyeurism till Golden Showers och Glory Holes. Till och med incest och pedofilism insinueras vid något tillfälle men detta är lyckligtvis inget som är speciellt uttalat.

Visuellt har man också tagit ut svängarna och färgtemat som är återkommande i de flesta av filmens scener känns verkligen Gay, hur det nu kan göra det. Det är nästan som om det kom från en tecknad film där färgerna verkligen är tydliga. Jag finner miljöerna tämligen underhållande och inte sällan utryckte jag min förvåning för hur man fått till det under filmens gång. Även en av karaktärerna har en väldigt utmärkande stil. Eller stilar kanske man ska säga, för varje gång man ser honom har han hittat på något nytt känns det som. Han är så totalt utflippad att det faktiskt är en fröjd att se hur de har fått till det.

Totalt sett inget för mig, men uppskattar man kiss och bajs humor kan man nog finna den här intressant.

Tommy Söderberg

Another Gay Movie
Regi: Todd Stephens
2006
Komedi

Diskutera filmen på vårt Forum!

Another Gay Movie